Superjunakinja Kate Almighty u Prostor Do

Napisao/la Ivana. Posted in Vibela

katealmighty-01

Jučer je u sklopu Art Clubbing projekta održana promocija branda Kate Almighty u „Prostor Do“. Radi se o novom brandu dizajnerice Katarine Džale. Na prvu kada sam pročitala opis samog brenda privukla me superjunakinja Kate u kojoj se može pronaći svaka žena.Sve smo mi superjunakinje koje balansiraju između posla, obitelji, hobija, prijatelja. Da li i vi imate rokovnik ispunjen terminima i dogovorima, a frižider pun podsjetnika kako bi sve stigle?! Da li jurite s jednog mjesta na drugo, a da pritom gledate da prolazite kraj kemijske čistione i pokupite mužev sako, kraj prodajnog mjesta karata i kupite djetetu karte za koncert i još nazovete mamu usput da obavite razgovor? Da to smo mi spuerjunakinje. Uz sve to izgledamo sjajno i dotjerano. S druge strane prvi susret sa opisom same odjeće me odbio, nekako nisam tip za udobne trenirke, kako sam ja to shvatila, srećom krivo. Bez obzira na prvi dojam ipak sam se odlučila skoknuti na promociju i drago mi je zbog toga.


Odlična, opuštena atmosfera. Dizajnerica koja zrači pozitivnom ženskom energijom. Odličan video kroz koji je prikazan rad. Bacila sam pogled i na izloženu kolekciju, svidjelo mi se to što sam vidjela. Nosivo, posebno i zanimljivo. U nastavku moji favoriti.


Jakna Kate
Ova jaknica me oduševila, volim ovakve kombinacije sivog i metalnog.

katealmighty-02

 

Top Angel
Bajkovito i nosivo istovremeno. Predivan topić.

katealmighty-03

katealmighty-04

Na samoj promociji bio je još jedan topić kojeg još uvijek nema u ponudi, a mogao bi se vrlo dobro uklopiti u moje odjevne kombinacije, kad se pojavi nadam se da ću ga uspjeti i nabaviti.


Fotografije su preuzete sa ovog linka, na kojem možete usput i vidjeti više o superjunakinji Kate i njenoj ponudi.