Ja sam…

Written by Ivana. Posted in Vibela

IMG 3744

Šaroliki dani i mjeseci iza mene, na prvi pogled puno nepovezanih događaja, situacija i stanja. Danas su se posložili djelići poput tisuća puzzli kada se stope u veliku divnu sliku.

Borila sam se sa nizom viroza i upala, sa umorom i nesanicom i moguće je da zato nisam primijetila ranije kako se divna slika nazire iz djelića koje slažem.
Sve je počelo kada sam samu sebe natjerala sa virozom da odem na inspirativno druženje "Usudi se i ti!" u organizaciji Kluba Crvenih cipela, na kojem su četiri sjajne žene i još nekoliko iz publike podijelile sa nama svoja iskustva, a završilo sa predstavljanjem kolekcije „Layers“ dizajnerice i žene kojoj se iskreno divim Katarine Džale. U haljinu koju danas nosim sam se zaljubila na prvi pogled i uz nju kao točku na i uklopile su se kristalne narukvice „Budi nježna prema sebi“ i „Poslovni uspjeh“, to su dvije krajnosti ponekad, ali mogu biti savršeno usklađene i nadopunjavati se ukoliko se pronađe ravnoteža.

mama01
Između ta dva događaja dogodio se onaj najznačajniji u ovom trenutku i za ovu sliku o kojoj pričam, sasvim slučajno našla sam se na  Izboru za najljepšu mamu Sjeverozapadne Hrvatske.

52736803 2067103226670338 6142669124456677376 n

Foto: Dinko Bažulić, PromoArt Studio

Priprema za izbor natjerala me da pogledam u sebe, da pogledam tko sam to ja, što ja to imam u sebi da mogu pokazati drugima. Krenula sam pisati o sebi i osvijestila sam svoju raznolikost, kreativnu energiju, trud koji ulažem u ono u što vjerujem, otkrila sam svoju unutarnju „Super ženu“ prema kojoj sam često vrlo nepravedna i kritična i umanjujem vrijednost onog što radi i može. Skupila sam na brzinu dosta materijala o sebi, ali ni blizu onome što sam sve ja.

Za pripremu za izbor imala sam samo dva dana i uspjela sam se izboriti da idem u finale. Za prikaz talenta odlučila sam se za moju najveću ljubav dizajniranje i šivanje odjeće inspirirane prošlim vremenima. Donesla sam na pozornicu cijelu scenu, muziku, a koreografija mi nije trebala, jer to sam bila ja, autentična ja u svojoj najboljoj verziji.

NMH 20190222 PromoArtStudio 221Foto: Dinko Bažulić, PromoArt Studio

Po prvi puta se bez srama hvalim, jer sam zaslužila da se pohvalim, svjesna i vrlo zahvalna na svima vama koji ste uz mene i moja podrška.
Drage moje Sretan nam Dan Žena, vi ste puno više nego mislite, nemojte se previše kritizirati  i volite sebe. A ja, …., ja ću probati biti nježnija prema sebi.

Dio mene...

mama02

mama03

mama04

mama05

mama06

mama07

mama08

mama09

mama10

mama11

 

Tags: dan žena najljepsamamahrvatske