Anđeo koji me razumije

Napisao/la Ivana. Posted in Vibela

Andjeo-MartinaVisnjicArt

Bilo je to prošli tjedan, sredina, iza mene je bio težak dan, dan nakon kojeg poželim zažmiriti i da me nema jedno vrijeme, dan koji se nadovezao na jednako tako težak tjedan.
Došla sam doma, bezvoljna i besciljna, kad tamo dočekala me pošta iz mog Varaždina. Dočekala me mala zelena kutijica sa ljubičastom mašnom, raspoloženje mi je poraslo, a kad sam otvorila kutijicu tmurni oblaci nad mojom glavom raspršili su se u trenu. Iz kutijice svojim velikim očima gledao me Anđeo. Predivan rad umjetnice Martine Višnjić iz mog grada Anđela.

Danas me dočekao isti taj Anđeo na zidu uz moj radni stol, moj dragi me želio razveseliti pa ga je montirao. Sad će biti tu sa mnom da mi bude inspiracija i da mi podiže raspoloženje svojim nježnim pogledom.

Razmislite malo što ćete poklanjati ove godine za Božić, sve se može proizvesti na traci u milijun kopija, ali nikad to neće imati jednaku vrijednost kao predmet u koji je netko utkao dio sebe. Dajte prednost ručnom radu i razveselite svoje bližnje takvim poklonima.

Više o umjetnici možete vidjeti na slijedećim linkovima:

Facebook
WebShop