5.Trash'n'Burn festival 2013

Napisao/la Ivana. Posted in Vibela

Pin-up photocontest-00

I ove godine se održao Trash and Burn festival američkih automobila, motora i rock'n'roll festival, i to peti po redu. Na istom mjestu, Seosko imanje Goričanec u blizini mjesta Sv. Martin na Muri, skoro u isto vrijeme, a sa puno više posjetitelja i znatno više motociklista.
Malo je sunčanih dana ove godine, tako da smo svi bili u strahu kakvo će nam biti vrijeme. Srećom, izgleda da organizatori imaju dobru karmu i nakon dugo vremena dočekali smo izrazito sunčani vikend i mi smo jedva dočekali priliku da se vozimo.

Spremna za polazak

TnB-01

Krenuli smo oko 11 sati iz Zagreba, nas tri motora i logistika u kombiju (čitaj uvalili smo frendu u kombi svu opremu, šatore i sl.). Uz moje vodstvo i jednim stajanjem stigli smo oko 14 h na odredište.

Odmor

TnB-02

Pin-up photo contest

Složili šator, popili mrzlu pivu i ja sam se morala srediti za Pin-up photo contest.

Pin-up photocontest-01

Frizura mi se pokvarila ispod kacige, tako da sam bila jedina raščupana pin-up djevojka tamo. Ipak to nije razlog da i druge godine ne idem motorom, samo budem morala nešto smisliti po tom pitanju. Što se tiče šminke, e i tu sam imala problem, sunce i mrzla piva, rezultat jako sporo šminkanje. Srećom imala sam sa sobom svoju škrinjicu sa blagom.

Škrinjica sa blagom

TnB-05

Bez obzira na sve, na kraju uz pomoć mojih fotografa Filipa i Veronike izvukli smo iz mene maksimum, a ja sam vrlo zadovoljna konačnim rezultatima. Nosila sam mornarsku majicu (no name), Orsay crnu pencil suknju, najlonke boja kože sa natom (Pink store), cipele sa lubanjama (Transport footwear outlet Roses), remen na točkice (poklon od tete), šal na točkice (šivano), dioptirjske naočale (GUCCI)i pokazala sam novu tetovažu (Crni).

ifranko-01

Tatto

ifranko-02

U crvenoj red pencil dress

ifranko-04

Nakon popravka frizure

ifranko-03

Ove godine bilo je puno više prijavljenih cura na Pin-up photo contest, svaka lijepa na svoj način i svaka u nekoj drugačijoj retro kombinaciji.

Angie Von Kruger

Angie-Pin-up photocontest-03

Angie-Pin-up photocontest-05

MISS BO

Miss-Bo-Pin-up photocontest-02

Blanqui Dalí

Pin-up photocontest-04

Ostale fotke i pin-up djevojke

Nakon što je završilo fotkanje, slijedila je šetnja uz predivne oldtimere, američke aute novijeg datuma, motore i dalje opuštena večer uz languše, bambuse i rock'n'roll.

Autići

TnB-auti-00

Se sjećate ovog auta od prošle godine? Onaj predivan crni mat, e ove godine su mu dodali ove ružne ukrase. Izgubio je svu ljepotu.

Motori

TnB-motori-01

Languši i bambus

 

TnB-ostalo-04

 

Rock'n'roll

TnB-ostalo-05

Organizacija je bila još bolja nego prošle godine, sadržaja više, a kritika ide jedino na manjak toaleta i vreća za smeće. Ovogodišnje majice bile su, na moje oduševljenje sa likom Betty Boop. Oni koji me znaju preko moto kluba RC Adventurer, znaju da mi je drugo ime Betty i da je majica pogođena baš za mene!

Betty majica

TnB-04

Do jutra u nedjelju spavali smo kao bebe, a nakon obilnog doručka/ ručka laganini smo u nedjelju oko 14 h krenuli prema Zagrebu (ovaj put sa dva stajanja).

Doručak / ručak

TnB-03

Ove godine društvo su nam radili i predivni konji, te ovce koje sam podmitila slatkim kukuruzom da mi prođu bliže.

TnB-ostalo-02

TnB-ostalo-01

Iza mene je jedan predivan vikend proveden sa dragim ljudima, nakon povratka u Zagreb imala sam osjećaj da me nije bilo tjedan dana, došla sam doma psihički potpuno odmorna.

TnB-ostalo-03

Ovo se ne može kupiti novcem!