Back to red

Napisao/la Ivana on . Posted in iFrankoBlog

 crveno

Prije par tjedana pitala sam se da li je moguće uskladiti razne aktivnosti koje sam radila kad nisam bila majka sa majčinstvom , odgovor je da!

Read More Comment (0) Hits: 2058

Tear it up!! Festival Medulin 2014

Napisao/la Ivana on . Posted in iFrankoBlog

TEAR IT UP 2014-sve1

Tear it up je prvi rockabilly festival na našoj obali (link), a održava se od 29.05. do 02.06. u Medulinu. Ja sam u to vrijeme na Balatonu, tako da ne mogu biti tamo.
Za utjehu nama koji nećemo moći biti u Medulinu, a za zagrijavanje onima koji će biti ovaj petak 16.05. održava se TEAR IT UP!! warm up party u Route 66 Zagreb. Vidimo se!

 

Comment (0) Hits: 1962

Rockabilly prvomajska proslava

Napisao/la Ivana on . Posted in iFrankoBlog

prvimaj-2014-01

Sasvim drugačija prvomajska proslava za svaku pohvalu. Jučer sam na FB-u vidjela objavu kafića „Sport Caffe Dvorana Graberje“ (link) , kažu oni besplatni grah, izložba oldtimera, … dalje nisam  ni čitala, to mi je bilo dovoljno da se odlučim kamo za praznik rada.

Read More Comment (0) Hits: 1998

Heklana pisanica

Napisao/la Ivana on . Posted in DIY

0

Ove godine sam se odlučila obojati jaja običnim bojama u prahu kakve je koristila i moja baka. Ne znam da li su se boje pokvarile ili je do mene, ali nikako se nisu htjele lijepo uhvatiti. Znam da je moja baka koristila i one u listićima, možda su one bolje moram druge godine probati.

Read More Comment (0) Hits: 1487

Tirkizna vintage inspiracija

Napisao/la Ivana on . Posted in iFrankoBlog

tirkiz-00

Tirkizna boja je jedna od najviše zastupljenih boja u vinatage, retro uređenju prostora i na nakitu, a nešto manje u odjevnim kombinacijama. Mene tirkizna boja podsjeća na more, ugodna mi je i osjećam se dobro kad gledam u nju. Na žalost,  nemam ništa retro, vintage u toj boji, ali sam zato nabavila novu predivnu lepršavu košulju.

Read More Comment (0) Hits: 1426